Er 90-tallet tilbake?

Oakley, Armani, Diesel, Fendi og Versace. Er alt tilbake der vi startet, eller har moten endret seg til det bedre? Forskjellene er nok store, for ungdommen av i dag må virkelig ta inn over seg miljøproblemene vi står ovenfor. Eller må de det?

Ser vi på moteukene i Paris og New York for å nevne noen, så kan det se ut som at trendene går i bane og at akkurat nå er tilbake til de tidlige årene på 90-tallet. Det er tiden da Justin Timberlake ikke var tørr bak ørene med sang de unge pikehjertene i brast med sine N*Sync venner, selv om vi nå vet at det var Britney han sang til.

Det var da både New Kids allerede var på The Block og vi tok Take That forgitt. Både Grunge, Coca Cola og klomsete Motorola-mobiler! Vi var ferdige med Arnette og Ray-Ban, for nå var det igjen Lewi`s og Pepsi Max som alle skulle ha. Selv om de fleste helst ville ha en bit av Mariah eller Posh Spice.

Den gang og i dag

Den gang var med ikke kul dersom du hadde kviser og ikke hadde noe å si, men i dag er alle med. Man kan gå med off white eller klær fra Dressmann om du vil, ingen bryr seg. Du har garantert noe å si i timene og du kan debattere. Men vet du forskjellen på en coil og en caliper. Eller hvorfor Jean Jaques Rousseau er viktigere enn du aner for at du lever i et demokrati?

I dag putter de på seg tynne jakker, sneakers og solbriller. Det er Prada, MSGM, Flippa K og Name IT. Bare du har sneakers!

Det er fint å ha gode sko, for da slipper du å få vondt i føttene, i verste fall ryggen og deretter hodet. Sørg for å ha gode sneakers som tåler regn og søle også!