Fake Klær

Hva Er Fake Klær

Fake klær er egentlig så enkelt som det høres ut som. Det er altså klær som blir produsert og solgt av fabrikker som ikke har rettigheter til å lage merkevaren. Det de vanligvis gjør da er at de endrer en liten detalj på logoen. Det kan være alt fra en hoveddel av navnet til en annen fargenyanse. Fake klær er heller ikke ulovlig å eie så lenge man skal ha det selv. Det er derimot ikke lov å selge videre. Det er allikevel ikke anbefalt å kjøpe klær som er fake, fordi kvaliteten ofte er dårligere og det kan også hende man ikke får det man betaler for. Allikevel blir det solgt veldig mange fake klær overalt i verden, hele 10% av Europas salg av moteklær er fake klær. Det er mye penger som blir fratatt de som faktisk eier selskapene. Det kan godt hende at det blir en del billigere hvis du kjøper klær som er fake, men mange mener at man tar noe som hører til de som egentlig lager klærne og at man da stjeler fra dem.

Man kan kjøpe fake klær fra mange forskjellige sider på nettet, til og med ebay har personer som selger fake klær. Dette er fordi at på ebay så er det privatpersoner som kan selge ting de vil selge. Da kan man selge fake klær videre uten å få problemer for det. Sjansen for å bli lurt når man kjøper fake klær på nett er derimot veldig stor, det er mange som prøver å lure deg til å kjøpe “ekte” klær som egentlig ikke er ekte. Man burde sjekke sidene man er på hvis man har tenkt å kjøpe noe der. Hvis siden ser mistenksom ut eller ikke er godkjent av forskjellige pålitelige kilder burde man ikke handle der. Da er det en stor sjanse for at siden er laget for å lure deg til å kjøpe ting som de sier er “ekte”. Dette er som oftest ikke sant og sidene er der bare for å prøve å lure deg til å gi dem penger.

Så fake klær er noe de fleste har kjøpt i syden, det er ikke det samme som å kjøpe det på nett. Ville anbefalt å ikke kjøpe noe fra sider som er mistenksomme, sjansen for å bli lurt er da stor siden man ikke vet om det er en seriøs side eller ikke.