Gucci

Merket Gucci

Gucci er et av de mest kjente merkene som finnes. De fleste i alle aldre har hørt om Gucci før. Gucci er et italiensk mote og skinnbelte merke. Gucci ble opprettet av Guccio Gucci i Florence i Italia 1921.

Som sagt er det mange som vet hva Gucci er. Det er jo tross alt et veldig kjent merke. Mange unge vil ha Gucci vesker, bagger og sekker. Det er også mer og mer vanlig å se personer gå i Gucci klær. Grunnen til det er fordi det er “inn” å bruke Gucci merkevarer. Gucci har blitt et merke som så og si alle har lyst på, og det er mange som har en eller annen vare fra Gucci. En undersøkelse viser at det er mange som ønsker seg Gucci gjenstander til både jul og bursdager. Gucci er ikke akkurat et billig merke. Et pannebånd fra Gucci koster sånn ca 1500kr. Det er veldig mye for et pannebånd. Men det er mange som synes det er kult og dermed ikke bryr seg om prisen. Andre tenker kanskje at siden det er så dyrt så må det jo være god kvalitet på produktene. Det kan godt hende det er god kvalitet, men det burde utrolig bra kvalitet hvis et pannebånd koster 1500kr.

Men selv om det er så dyr pris er det fortsatt veldig mange som kjøper disse produktene. Hvorfor det? Nei det kan jo være litt forskjellige grunner. Den vanligste er kanskje fordi det er inn og det er så mange andre som har samme klær og man får da lyst til å kjøpe det de å. Er også mange som synes at Gucci er et kult merke og da er villig til å betale mer for å få det de har lyst på. Det er også mange kjente kjendiser som bruker å gå med dyre merker som Gucci. Dette gjør da kanskje at de yngre som ser på får lyst til å ha det samme som de har. Det er jo ofte sånn at man har lyst til å bruke og gjøre det samme som dem de ser opp til gjør.

Kort oppsummert så er Gucci et kjent merke over hele verden. Gucci er et luksuriøst merke fra Florence i Italia, og ble opprettet i 1921. Det er veldig dyrt å kjøpe klær med Gucci logoen på. Gucci er et veldig suksessfullt merke og det er mange som kjøper det.