Merch fra artister, band osv.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at band-merch er noe av det som selger best for tiden. Ikke bare viser en band t-skjorte hva slags musikk du liker, men det kan også vise at du har vært på konsertene deres.

Hvorfor skal jeg kjøpe merch?

Det mange ikke tenker på er at merch kan bli svært verdifullt i framtiden. Hvis du går på sider som eBay vil du se at Led Zeppelin band-skjorter fra 70-tallet selges for utrolig mange penger. Samme med Nirvana t-skjorter. Dette fordi det er et klenodie, det er et plagg som forteller en historie.

Det finnes mange grunner til at du skal kjøpe merch. Som de fleste merkeklær er dette noe som tilbys eksklusivt og kan bare kjøpes på en spesiell konsert eller via et spesielt slipp. Det gjør at denne merchen er ettertraktet og noe som virkelig kan ha verdi både nå og i fremtiden.

Hvis du ikke nødvendigvis er interessert i musikk finnes det også en rekke komikere og andre underholdningsartister som tilbyr merch.

Det å ha slike plagg er også minner i seg selv. Når du tar en titt på plaggene har de ofte dato og sted for når arrangementet skjedde.

Start en samling

Mange starter en samling når det kommer til merkeklær, men det er jo også mulig for deg å gjøre dette når det kommer til merch. Du ser en rekke mennesker som samler på ting fra et band eller en artister. Du har også mennesker som bare samler på klær og ting fra Harry Potter-universet. Det er ikke nødvendigvis merkeklær, men det har for mange den samme verdien.

Skal jeg samle på merch?

Det finnes til og med fotballspillere som har sine ene merkeklær. Tenk de å være vinnelaget på Euro, da vil alle kjøpe dine klær. Hvis du har noe du liker utrolig godt, så hvorfor ikke begynne med det? Det kan jo være begynnelsen på en samling som har stor verdi!