Merker som har holdt seg relevante

Moten blant ungdom er noe som egentlig er i konstant forandring, men det finnes en rekke merker som har greid å holde deg relevante i svært lang tid. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på disse merkene.

Levis

Levis ble etablert i 1853 men er fortsatt solid i markedsandel. Hvor hen du går i Norges land vil du se folk med både t-skjorter og bukser fra Levis. Hovedgrunne til at Levis har vært så populært, er buksene. Dette fordi en rekke ungdomsmiljøer som for eksempel rockabillyer gjorde buksene til sine egne. Det var spesielt modellen 501 som var populær. Det er den fortsatt i dag!

Det som Levis har gjort så bra er at de har fokusert på klassiske plagg. Dette gjør at folk kommer igjen og igjen fordi de er så fornøyd med de klassiske plaggene. Man kan gå med den samme typen bukse i over 30 år uten at den går ut av moten. Den er rett og slett for klassisk for gå ut av mote!

Converse

Den første produserte Converse-skoen blei laga i 1908, men skoene begynte sin storhetstid i 1921 da basketballspilleren Chuck Taylor blei markedsfører for skotypen deres som heter “All Star”. Dette er en sko du ser overalt i disse dager. Når du hører navnet Converse er det nok den skoen du tenker på. Dette er en sko som konstant har hatt gode perioder hvert eneste ti-år siden den slapp. Grunnen til at det er en såpass populær Mote blant Ungdom er det faktum at de har samarbeidet med ulike firmaer og artister opp igjennom. Vi er egentlig ganske sikre på at du har et par med Converse i skoskapet ditt. Stemmer det?

Det finnes nok enda flere merker som har vært en stor del av motebildet, men de får vi snakke mer om en annen gang!