Off White

Hvorfor Off White er så stort

Off White er et selskap som ble startet i 2012, i Milan i Italia. Virgil Abloh er mannen som startet det hele. Merket spesialiserer seg på å lage kleskolleksjoner fra sesong til sesong. De har 24 butikker over hele verden. Off White har ikke eksistert lenge, men de har allerede samarbeidet med mange kjente merker. Blant de mest kjente samarbeidene til Off White er Nike, Levi’s, Champion og mange flere.

Virgil brukte sjansen sin til å samarbeide med mange kjente merker for å bedre Off White sitt rykte og få flere til å merke seg dem. Dette gjorde at Off White etter hvert ble mer og mer kjent. Det igjen gjorde at Virgil kunne bygge merket sitt stort nok til å åpne flere og flere butikker. Off White er ikke alltid dyrt. De selger også flere produkter til mer rimelige priser. Dette hjelper dem med å få flere til å kjøpe varene deres. Off White blir beskrevet som estetisk, og det sies gjerne at fargen befinner seg i gråsonen mellom sort og hvitt.

Man kan bestille produktene deres på nett, og de selger kleskolleksjoner for både kvinner og menn. Off White selger ikke bare klær. Det de er mest kjent for er mest sannsynlig skoene. Man har kanskje hørt om eller sett sko med røde strips.

Det er mange kjendiser som har brukt merket Off White. Rihanna har for eksempel brukt merket flere ganger. Det er kanskje til og med en sjanse for at det blir samarbeid mellom Rihanna og Off White, uten at det er noe man skal gamble på. Når det gjelder gambling, finnes det så mangt å satse på. Dette kan Unibet hjelpe med, trykk her for å lære mer.

Justin Bieber har også blitt sett med sko og klær fra Off White. Det er ikke like sannsynlig at det blir noe samarbeid mellom Justin Bieber og merket. Kanye West er derimot en person som kan ha mulighet til å jobbe med Off White for å samarbeide med en egen kolleksjon.

Off White har på 6 år blitt ett av verdens største motemerker. Med tanke på at de har brukt tid på å samarbeide har de klart noe som er nesten umulig.